Nieuws archief


22 februari 2011   -   Smart learning letterlijk in de kinderschoenen



Op 21 Januari 2011 verscheen er een opmerkelijk artikel in de Standaard. 400.000 leerlingen van het lager onderwijs kunnen vanaf nu hun kennis oefenen op een online leerplatform. Op www.bingel.be staan meer dan 2.000 oefeningen, die aansluiten bij de leerstof in de klas. Of je nu extra leesoefeningen wilt maken, je kennis van het Frans wilt oefenen, of extra wiskundesommetjes wil oplossen, deze website biedt voor de verschillende leerjaren extra oefenemogelijkheden die de handboeken aanvullen die in de les worden gebruikt.

Sommige scholen voor het middelbaar en hoger onderwijs maken al langer gebruik van online oefeningen en e-learning. Niet alleen om theorie in te studeren, maar ook om examens af te leggen, zoals de KAHO Sint-Lieven in Sint-Niklaas, die al ruim 3 jaar gebruik maakt van o.a. de module medisch rekenen voor verpleegkundigen.

Het gebruik van Leer Management Systemen en e-learning wordt meer en meer ingezet bij overheidsdiensten, banken, olieindustrie, retail en uitzendbranche. Deze tijds- en geldbesparende leermethodiek geeft inzicht in de competenties van de medewerkers/sters van de instelling en/of bedrijf. Om het nieuwe leren ook in 2011 onder de aandacht te brengen van directies en verantwoordelijken voor opleiding zal GiVi Group als opleidingsbedrijf en leverancier van LMS en e-learningmateriaal zich op diverse podia profileren en zelf ook gratis workshops organiseren.

Onderstaand een overzicht van de diverse activiteiten rond e-Learning voor de komende 6 maanden:

24 maart 2011 te Brussel (Business Faculty) “Van E-Learning tot bedrijfstheater”

28 maart 2011 te Brussel (Business Faculty) “E-Learning in de gezondheidszorg”

12 mei 2011 te Leuven (GiVi Group) “De ervaringen van E-learning projecten in de zorg”

19 mei 2011 te Gent (GiVi Group) “E-Learning praktijkervaringen uit verschillende branches”

24 mei 2011 te Affligem (NVKVV), waarbij Partezis en GiVi Group op deze beurs presentaties en demonstraties verzorgen voor de zorgsector met specifieke content van diverse partners.

Laatst gewijzigd op 22 februari 2011, 00:00

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier