Nieuws


10 september 2023   -   Verhuis hoofdkantoor
Na meer dan 35 jaar in hetzelfde gebouw te hebben verbleven, zijn we verhuisd naar een nieuw pand, weliswaar in dezelfde straat.
We zijn nu gevestigd in de Uitbreidingstraat 10-16 op de 4e verdieping. Onze nieuwe locatie is aangepast aan de nieuwe realiteit met minder leslokalen. Uiteraard zullen wij graag onze cursisten verwelkomen in dit gezellige en vernieuwde pand.


20 april 2023   -   Is jouw opleidingsplan 'check' ?
Samen met de Vlaamse overheid, zorgen een aantal sectorfondsen ervoor dat jouw bedrijf én je medewerkers goed worden voorbereid op de toekomst. Dankzij een gratis competentiecheck brengen we samen de aanwezige vaardigheden van jouw mensen en de eventuele toekomstige noden van je bedrijf in kaart. Op die manier kunnen we een duurzaam opleidingsbeleid met gestructureerd opleidingsplannen opstellen.


06 februari 2023   -   Promote zorgt voor orde op zaken


12 december 2022   -   Nu ook Teams, Onenote en M365 in OLC


23 november 2022   -   Ons online aanbod
Het online leren neemt ondertussen een belangrijke aandeel in van ons aanbod en van de vraag van vele klanten.


15 september 2020   -   Omschakelen naar Online leren ?


11 december 2019   -   Ook Gemeente en OCMW besturen kiezen voor flexibele opleidingsformule


29 mei 2019   -   Iedere medewerker in de zorg binnen het half uur op de hoogte van GDPR ?
GiVi Group biedt in samenwerking met The Competence Group een cursus aan die is gerelateerd aan de General Data Protection Regulation (GDPR). Deze wet stelt hoge eisen aan hoe organisaties met privacy moeten omgaan. Vooral in zorginstellingen en ziekenhuizen wordt gewerkt met privacygevoelige informatie, zoals met persoonsgegevens, informatiedragers en medische dossiers.02 oktober 2018   -   GiVi Group breidt uit !
De laatste maanden hebben we weer enkele nieuwe collega's mogen verwelkomen. GiVI Group houdt nog steeds vast aan het organiseren van opleidingen met eigen vaste trainers en aan haar vier vaste vestigingen.

Niet enkel het aantal trainers is dit jaar gestegen, ook onze software Promote kent een sterke groei waardoor ook het ontwikkelteam versterkt moet worden.

Ook de e-learning activiteiten nemen toe, zowel wat betreft de inzet van het leerplatform TCG-Academy, als het ontwikkelen van nieuwe content in opdracht van vele klanten zoals Diabetes Liga, Wit Gele Kruis, Q8, GZA, Gamma, ...

Neem gerust even contact indien u meer toelichting wenst over één van deze activiteiten.


23 september 2018   -   Migratie naar MS Office 2016 / 365
We ontvangen nog steeds veel vragen om opleidingen bij migraties naar een nieuwe MS Office of Windows versie te verzorgen. Afhankelijk van de (technische) aanpak, de snelheid van migratie en het budget worden meestal ofwel leerdemo's georganiseerd, ofwel klassikale (korte) opleidingen.
GiVi Group heeft de voorbije jaren al tal van bedrijven mogen begeleiden bij de migratie naar Windows 8 en 10 en MS Office. Momenteel zijn er meer en meer klanten die de stap naar MS Office 365/2016 zetten.


20 augustus 2018   -   Promote breekt door in de zorgsector
Ongeveer 25 jaar geleden werd gestart met de ontwikkeling van de software Promote. Eerst met het doel enkel de trainingadministratie binnen een eigen organisatie te beheren, maar al snel met een uitbreiding naar competentiebeheer.


03 februari 2015   -   Ziekenhuis Oost Limburg kiest voor Promote
Ziekenhuis Oost Limburg te Genk is met haar 3000 medewerkers één van de grootste zorginstanties in Vlaanderen. Naar aanleiding van het lopende accreditatietraject werden enkele uitdagende doelstellingen geformuleerd in het kader van de ontwikkeling van de medewerkers. Om deze doelstellingen te realiseren, was er nood aan een nieuw en volledig ondersteunend systeem.>> Archief

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier