Nieuws archief


20 februari 2014   -   Armonea gaat van start met e-Learning



Rust- en verzorgingsgroep Armonea, met meer dan 55 Rust- en Verzorginstehuizen en 3500 medewerkers in België, heeft GiVi Group gekozen als leverancier voor het ontwikkelen en ondersteunen van e-Learning. Lucas Vermeir, Director Procurement, wil aan de hand van e-Learning zijn medewerkers opleiden en accrediteren in het gebruik van hun centrale aankoopsoftware Agresso. Doelstelling van Armonea is om op korte termijn in iedere RVT instelling minstens 2 gebruikers te hebben die een nieuwe aankoop-licentie behaald hebben.
Deze licentie kan de lokale medewerker verkrijgen door de volledige e-Learning met succes te doorlopen. Aan de hand van een simulatie van de software, zal men de functionaliteiten stapsgewijs en modulair aanleren. Aan het eind wordt een certificatietest doorgenomen die leidt tot de nieuwe licentie.

Dankzij de services van GiVi Group  kan Armonea op een flexibele en toch zeer kwalitatieve wijze haar medewerkers, die verspreid zijn over heel België, uniform opleiden.  Dankzij het leerplan en de certificatie-test, zal men in de lokale RVT’s beter geschoolde aankoop-verantwoordelijken krijgen. 
GiVi Group zorgt hierbij voor het beheer en de ondersteuning en stelt haar leerplatform TCG-Academy daarbij ter beschikking.
 
Laatst gewijzigd op 20 februari 2014, 00:00

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier